lunes, 16 de febrero de 2009

Xuvenil: O Sagrado Corazon golea o Sporting na Cheda (5-0)

16 de Febreiro 2009

O Sporting Pontenova saliu goleado na sua visita ao campo da Cheda, donde se enfrontou ao Sagrado Corazon, lider da categoria. O partido comezou bastante igualado, cos dous equipos respetandose mutuamente e sin un dominador claro. Jorge estivo a punto de inaugurar o marcador pero enviou o balon ao lateral da rede da porteria lucense, pero pouco despois os locais adiantarianse gracias a un penalty. A primeira parte continuou con igualdade, incluso Matelo puido conseguir o empate pero seria o Sagrado quen ampliase a vantaxe pouco antes do descanso, ao que se chegaria con 2-0. A segunda parte foi un monologo do equipo lucense. O Sporting estaba totalmente desaparecido no campo, e dedicabase a aguantar as acometidas dos locais, que conseguiron outros 3 goles ata deixar o marcador no definitivo 5-0.
Con este resultado, o equipo de Moiron abandona por primeira vez as plazas de ascenso a Liga Galega en favor do Foz, pero as posibilidades de rematar a liga entre os dous primeiros siguen intactas. O proximo partido sera na Mina, o proximo fin de semana ante o Meira.