jueves, 15 de abril de 2010

2ª Autonómica: O obxetivo da permanencia terá que esperar logo da derrota ante o Folgueiro (2-0)

Presentábase o pasado sábado o Sporting no campo do segundo clasificado, o Folgueiro, nun partido xa de por sí moi difícil pola posición do rival e que se complicaba aínda máis pola plaga de baixas coa que chegaban os de Sachas.
Aínda así os da Pontenova disputaron unha primeira parte moi correcta, na que o dominio estivo bastante igualado e non houbo demasiadas ocasións de gol para ningún dos dous bandos. Os pontenoveses estaban ben plantados no céspede de Boavista e ó Folgueiro presentábanselle máis dificultadas das que seguramente contaban nun principio, polo que ó descanso chegouse co 0-0 inicial.
Pero no segundo tempo a balanza desnivelouse hacia o lado do favorito, que se mostrou superior case dende o principio. Neste período o dominio local foi máis que claro e gracias a isto conseguiron os dous goles cos que gañaron o partido, que puideron ser máis de non ser por unha pena máxima detida por Juanki.
Con esta derrota o obxetivo da permanencia segue só a 3 puntos, polo que o encontro do próximo sábado na Mina ante o San Ciprián será o máis importante da temporada, así que dende aquí queremos animar á afición a que se acerque a presenciar o partido e así, entre todos, será moito máis fácil conseguir os 3 puntos que aseguren continuar unha temporada máis na segunda autonómica.