jueves, 8 de abril de 2010

2ª Autonómica: Repítese a historia en Pol e o Sporting volve a ceder o empate no último minuto (2-2)

Volveu a pasar. Esta vez tocou no Manuel Luna de Pol, cun terreo de xogo en moi malas condicións que condicionou o partido dende o primeiro minuto.
O primeiro tempo transcurriu cunha enorme igualdade e cun toma e daca que provocaba que o balón adivese de área a área e que as oportunidades chegasen para ámbolos bandos. Pero os primeiros en golpear serían os de Miranda, que inauguraron o marcador transformando un penalti máis que dudoso. Poñíase por diante o Pol, pero o Sporting non baixou os brazos e seguiu pelexando por un partido que, no caso de saír derrotado, complicaría moito as cousas para acabar a Liga fóra dos postos perigosos. Con ese solitario tanto rematou o primeiro tempo, no que a nota negativa foi a lesión de Iván, que tivo que ser sustituído.
A segunda parte comezou de maneira positiva para os de Sachas, e ó pouco de comezar Otto puxo a igualada cun gol de vaselina, un gol moi parecido ó que conseguiría Fran minutos máis tarde, culminando a remontada e poñendo por diante ós da Mina. Puído ser máis ampla a ventaxa pois Pablín e sobre todo Puente tiveron dúas oportunidades moi claras para marcar o gol da tranquilidade. Pero algo que por desgracia fíxose habitual nesta liga volveu a ocurrir o pasado domingo. Cando se cumplía o minuto 91 de partido o Pol conseguíu o gol do empate, que á postre sería o resultado definitivo.
Con este punto, ós de Sachas quédanlles só 3 para asegurar a permanencia por primeira vez na Segunda Autonómica. A primeira oportunidade, o vindeiro sábado ás 17:00 horas no campo do Folgueiro.