jueves, 6 de mayo de 2010

Copa Diputación: O Sporting complícase a Copa logo de caer na Mina ante o Pastoricense (0-3)

Moi difícil se lle puxeron as cousas ó Sporting Pontenova na Copa. O rival non era precisamente o mellor para abrir a competición, pois o Pastoricense ven de proclamarse campión de Liga e de lograr o ansiado ascenso á 1ª Autonómica. E todo iso demostrouno na Mina. Aínda así o resultado pode levar a engaño, pois os de Sachas aguantaron ata o descanso co 0-0 inicial e facéndolle fronte ó favorito para o título, pero no segundo tempo as forzas non deron para máis e os da Pastoriza foron moi superiores.
Na primeira parte un Sporting ben plantado no campo xogoulle de tú a tú a un rival ó que non se lle conseguiu gañar nos últimos compromisos, pero no segundo tempo pasaron factura varios factores como as baixas, o cansancio e incluso a fecha na que se xogaba o encontro. Todo iso resultou en que nos segundos 45 minutos os visitantes foron donos e señores do partido, e acabaron conseguindo 3 goles que deixan a eliminatoria moi costa arriba para os de Sachas, que aínda así visitarán o campo do Acebreiro o próximo fin de semana co ánimo de dar a sorpresa e avanzar de eliminatoria contra todo pronóstico.