martes, 17 de noviembre de 2009

2ª Autonómica: Empate en Rioaveso (1-1) para seguir na zona tranquila

Novo empate do Sporting, esta vez a domicilio e ante un rival que neste momento só aventaxa ós da Mina nun punto. A principal novidade do once de Sachas era a presencia de Xoel na portería, así como a volta de Maqueto, Javi e Villy á titularidade e as baixas importates de Marcos Conde e Juanki. Ós cuarto de hora adiantaríase o Sporting por medio de Javín, logo de plantarse diante do porteiro e sortealo cun gran regate. O dianteiro de Trabada está a ser o gran protagonista do equipo no plano goleador neste inicio de temporada, pois firma o 50% dos tantos conseguidos ata o momento polos pontenoveses. Pero pouco lles durou a alegría ós visitantes, pois o empate chegaría dez minutos despois na saída dun córner que non foi capaz de despexar a defensa sportinguista. Con este resultado chegouse ó descanso.
No segundo tempo ambos equipos buscaron a victoria dende o primeiro momento, pero a falta de acerto cara a portería de ambos conxuntos propiciou que o marcador non se movese. Por parte do Sporting as oportunidades máis claras foron de novo por parte de Javín, pero non foi capaz de ampliar a súa conta. Co empate chegaríase ó final, e con este punto ambos equipos rematan a xornada situados de novo na zona media da táboa.
No seguinte compromiso, o próximo domingo, os de Sachas recibirán ó Bonxe no Campo da Mina. O encontro vaise disputar ás 16:15 da tarde.