martes, 5 de mayo de 2009

Copa Diputacion: A eliminatoria decidirase no partido de volta logo do empate ante o Pastoricense na Mina (1-1)

Primeiro partido da Copa Diputacion disputado este domingo no campo da Mina ante un rival de 2ª Autonomica, o Pastoricense. O resultado final de empate fai xusticia o visto durante o partido no terreo de xogo. Logo da resaca da Festa da Troita e da celebracion do ascenso, os pupilos de Sachas afrontan esta nova competicion co animo de redondear unha gran tempada na que xa cumpliron o principal obxetivo, que era subir de categoria. O encontro do sabado non tivo demasiada historia, pois enfrontabanse dous equipos cos deberes xa cumplidos nas suas respectivas ligas e iso reflexouse no campo sobre todo na primeira parte, que rematou co 0-0 inicial. Na segunda aumentou a intensidade por parte de ambos equipos, pois a calquera dos dous lle interesaba chegar o partido de volta con ventaxa. O primeiro gol puido chegar nun centro de Puente que peta nun defensa e acaba golpeando o largueiro, pero minutos mais tarde seria el mesmo quen abrise o marcador logo de rematar cun gran disparo un pase dende a banda dereita. Pero o Pastoricense non se rendiu en ningun momento, e conseguiria o empate por medio do central Yago. Asi remataria o partido, deixando todo para o seguinte encontro.
O partido de volta vaise disputar o proximo domingo as 17.30 h. no campo de Bretoña, por estar o de Pastoriza ainda en obras.