lunes, 5 de octubre de 2009

Aut. Xuvenil: O líder segue sin fallar e vence ó Burela na Mina (2-0)

Esta vez o rival dos pontenoveses foi o Burela, un equipo bastante ben plantado atrás e que dispuxo dalgunha ocasión para batir a Xoel. O partido comezou falto de ritmo, cos dous equipos defendendo máis que atacando, e principalmente utilizando o xogo en largo. A primeira gran ocasión tívoa Antón, que ca portería baleira e logo dun despexe do porteiro visitante a un tiro de Matelo, non foi capaz de introducir o balón na rede. Co paso dos minutos e sen que o marcador se movera, apareceu marcar por baixo logo dun forte disparo arredor do minuto 45. Co resultado de 1-0 a prol dos locais chegaríase ó descanso. Na reanudación, o Sporting seguiu dispoñendo de ocasións, ata que Arango cazou un rexeite da defensa visitante para, dende 25 metros, meter o balón pola escadra e sentenciar o partido co 2-0. A partir deste momento só hai que destacar o carrusel de cambios por parte dos dous adestradores, e así se chegou ó final. Dar grazas a toda a xente que se acercou á Mina ver o partido. O próximo partido será o próximo sábado ás 12:05 da mañá, ante o Xove Lago na Mina e coincidindo cos festexos patronais do pobo.