lunes, 26 de octubre de 2009

Aut. Xuvenil: Un Sporting en cuadro cae en Viveiro (1-0) e deixa escapar os primeiros puntos da liga

Non puido ser a oitava victoria consecutiva noutros tantos partidos de liga. Notáronse en exceso as numerosas baixas do equipo. A defensa que presentou o equipo pontenovés era completamente nova con todos fóra de lugar. Na convocatoria iban 12 xogadores máis un porteiro suplente e con moitos rapaces “tocados” ben sexa por enfermidade ou por problemas físicos. Non era a mellor presentación pero aínda asi o equipo dominou o partido na primeira parte e os primeiros vinte minutos da segunda con moitas ocasións e sen que chegaran os rivais ningunha vez á portería. Faltou sorte en sendos remates de Andrés Seoane unha que se desviou por encima do longueiro e outra que deu na base do pau logo de un gran centro de Cristian e nun un contra un de Matelo que non foi quen a disparar polo mal estado do campo. O Viveiro, que foi un equipo moi forte en defensa, mantivo a posesión do balón pero sin crear nada de peligro e conseguiu o seu gol logo dun gran pase do capitán á espalda da defensa e a que o noso porteiro foi incapaz de anticiparse e que o dianteiro transformou por alto cun leve toque de cabeza conseguindo o 1-0 definitivo. Destacar a actitude do equipo que o intentou xogada tras xogada sabendo as limitacións que tiñan e que de non ser pola mala sorte seguro que sacaba algo positivo do Municipal de Viveiro.